Aπέρριψε προσφορά-ρεκόρ για Caulker η Dundee

H Dundee αρνήθηκε να παραχωρήσει τον Steve Caulker στη Rosenborg, παρότι η προσφορά των Νορβηγών ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ σε παίκτη της Dundee, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Neil McCann.
«Ξεπερνούσε το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφερθεί για παίκτη μας στην ιστορία του συλλόγου αλλά απορρίφθηκε» δήλωσε ο McCann που είδε τη Dundee να παίρνει 1.3 εκατομμύρια λίρες για να δώσει στη Celtic τον Jack Hendry τον περασμένο Γενάρη. Η προσφορά της Rosenborg φέρεται να αγγίζει τα 1.8 εκατομμύρια λίρες.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο John (σ.σ. Nelms ο διευθύνων σύμβουλος της Dundee) δεν ενδιαφέρθηκε, ενώ ενημερώσαμε φυσικά και τον Steve που επίσης δεν ενδιαφέρθηκε, ήθελε να μείνει εδώ» πρόσθεσε ο McCann για τον Steve Caulker που ήρθε τον Φλεβάρη από την Queen's Park Rangers υπογράφοντας 18μηνο συμβόλαιο κι έχει ήδη παίξει σε 6 αγώνες.
H Rosenborg, πρωταθλήτρια Νορβηγίας τα τρία τελευταάι χρόνια, έκανε μια προσέγγιση τη Δευτέρα και επανήλθε με επίσημη πρόταση χθες, μιας και σήμερα Τετάρτη κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στη Νορβηγία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.