Το «εξάποντο» στους Accies, 2-0 την County


Με γκολ των Dougie Imrie (με πέναλτι) στο 56’ και David Templeton στο 67’ η Hamilton νίκησε 2-0 την ουραγό Ross County κι άφησε 6 βαθμούς πίσω της τους Staggies κάνοντας άλμα παραμονής.
Από δύο αλλαγές είχαν οι δύο ομάδες στις ενδεκάδες που ξεκίνησαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Οι Darian MacKinnon και Γιώργος Σαρής ξεκίνησαν αντί των Rakish Bingham και Xavier Tomas για τους γηπεδούχους, ενώ για την County o αρχηγός Andrew Davies και ο Greg Tansey επέστρεψαν στο βασικό σχήμα.
Το ματς ήταν σκληρό από το ξεκίνημα κι ο Darian MacKinnon των γηπεδούχων θα μπορούσε να αποβληθεί από το πρώτο λεπτό, μετά το πολύ σκληρό φάουλ του στον Jamie LindsayΤα φάουλ κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος με τους Accies να είναι ελαφρώς καλύτεροι και την County εντελώς ακίνδυνη.
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί στο 55’ όταν ο διαιτητής Bobby Madden καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Marcus Fraser στον Lewis Ferguson, με το replay πάντως να τον δικαιώνει δείχνοντας ότι ο παίκτης των Staggies τράβηξε τον αντίπαλο του. Ο Dougie Imrie εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι κάνοντας το 1-0, για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους οι γηπεδούχοι στο 67’. Μια βαθιά μπαλιά στην περιοχή της County φάνηκε να απομακρύνεται όμως ο Danny Redmond γύρισε τη μπάλα στον David Templeton, που έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας το έννατο φετινό του γκολ.
Η Cοunty δεν μπορούσε να απειλήσει, αντίθετα παραλίγο να δεχτεί και τρίτο γκολ στο 95’ όταν ο Rakish Bingham  έφυγε μόνος του σε αντεπίθεση όμως ο keeper των φιλοξενούμενων, Scott Fox, βγήκε εγκαίρως και απέκρουσε κλείνοντας τη γωνία του.
Πρώτη νίκη μετά από 6 σερί ήττες για τους Accies, στο +6 πια από την ουραγό Ross County, ένα πραγματικό «εξάποντο» για τη Hamilton, οι Highlanders παραμένουν στο -1 από την προτελευταία Partick Thistle που δοκιμάζεται σε λίγο στο Perth από τη St Johnstone.

HAMILTON: Woods, Want, Σαρρής, van der Weg, Lyon, Jenkins (Scott 75), MacKinnon, Ferguson (Redmond 59), Imrie, Templeton, Όγκμποε (Bingham 84).
ROSS COUNTY: Fox, Souttar, Davies, Fontaine, Fraser (Gardyne 69), Lindsay, Draper, Tansey (Curran 75), Melbourne, Schalk, Mckay (N'Gog 65).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.