Hibernian-Kilmarnock (preview)


Αναμέτρηση μεταξύ δύο εκ των υποψηφίων για τον προπονητή της χρονιάς, με τoν Neil Lennon της Hibernian να αντιμετωπίζει τον Steve Clarke της Kilmarnock.
10 ματς χωρίς ήττα μετρούν οι Hibs που θέλουν τη νίκη για να ξαναπλησιάσουν στους 3 βαθμούς την Aberdeen που νίκησε χθες 2-0 τη Hearts, αλλά και για να πιάσουν στη βαθμολογία τους Rangers που παίζουν αύριο στο Celtic Park.
To μεγαλύτερο αήττητο σερί πρωταθλήματος για τους Hibs στην Premiership, είναι στα 12 ματς και έκαναν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009.
Oι Darren McGregor, Scott Allan και Marvin Bartley επιστρέφουν στην αποστολή της Hibernian, ενώ ο David Gray επέστρεψε στις προπονήσεις, δεν είναι όμως ακόμα έτοιμος. Παραμένει εκτός μάχης ο keeper Ross Laidlaw που έχει πρόβλημα στον ώμο.
Η Hibernian είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς κόντρα στην Kilmarnock, μετρά μόλις μία ήττα στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Killie.
H Κilmarnock πάντως απέφυγε την ήττα στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα των Hibs, το Easter Road.
Η ήττα της Killie από την Aberdeen την περασμένη βδομάδα ήταν η πρώτη μετά από 11 ματς πρωταθλήματος, ο Steve Clarke θα έχει ξανά στη διάθεση του τους Jordan Jones, Youssouf Mulumbu και Gordon Greer.
Παραμένουν εκτός μάχης οι νεαροί Innes Cameron και Iain Wilson, το ίδιο ισχύει και για τους Rory McKenzie και Steven Smith.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.