Brown: «Mην με ψηφίσετε, ο καλύτερος παίκτης στη Σκωτία είναι ο James Forrest»

Ο αρχηγός της Celtic, Scott Brown, είναι μεταξύ των υποψηφίων για παίκτης της χρονιάς στη Σκωτία και για πολλούς είναι το φαβορί, όμως ο ίδιος έχει άλλη άποψη.
«Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ο James Forrest είναι ο παίκτης της χρονιάς για μας φέτος, μίλια μακριά από τους υπόλοιπους, τόσο καλά έχει παίξει» δήλωσε ο αρχηγός της Celtic τονίζοντας: «Έχει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αν ήταν στο χέρι μου θα του έδινα το βραβείο του παίκτη της χρονιάς. Έχει ήδη πετύχει 16 γκολ και ποτέ δεν τον έχω δει τόσο γελαστό όσο τώρα. Χωρίς πλάκα και αστεία όμως, δε νομίζω ότι πρέπει να δίνουν αυτό το βραβείο σε παίκτες που δε σκοράρουν, ούτε δίνουν ασίστς, οπότε για μένα πρέπει να το δώσουν στον James, καιρός να συνειδητοποιήσουν όλοι πόσο καλός είναι. Πολλοί λένε ότι δεν είναι τόσο καλός, αλλά μπορεί να περάσει κάποιον εύκολα, να σκοράρει κι έχει κλείσει τα στόματα όλων, όταν κοιτάξεις τα στατιστικά του –είτε παίζει είτε κάνει προπόνηση- φαίνεται ότι γίνεται όλο και καλύτερος, είναι ακόμα νέος και μπορεί να φτάσει σε μεγαλύτερα επίπεδα την επόμενη σεζόν.»
Ο Brown πιστεύει ότι οι James Forrest και Kieran Tierney έχουν πολύ καλύτερη σεζόν από αυτόν, τονίζοντας ότι η άνοδος του Tierney έχει κάνει τη δική του δουλειά ευκολότερη. Ο αρχηγός της Celtic δε δίνει δεκάρα τι λένε γι αυτόν, ωστόσο είναι από τους πλέον εμβληματικούς παίκτες της σεζόν και σίγουρα η κινητήριος δύναμη των τριπλούχων Σκωτίας.
«Δεν πρόκειται να σκοράρω ή να βγάλω την καλύτερη πάσα, αλλά είμαι αυτός που είμαι και θα συνεχίσω να πασάρω σε αυτούς που παίζουν μπροστά και να βοηθώ αυτούς που είναι πίσω» τόνισε ο 32χρονος μέσος καταλήγοντας: «Μάλλον φέτος έχω μεγαλύτερη σταθερότητα, έχω μείνει μακριά από τραυματισμούς κι έχω καταφέρω να γωνιστώ στα περισσότερα παιχνίδια, κερδίζουμε παιχνίδια και τρόπαια, οπότε η σεζόν κυλά καλά για μένα. Δεν είμαι εδώ για να σκοράρω ή να δημιουργήσω ευκαιρίες, αλλά για να βοηθήσω τα υπόλοιπα παιδιά και να εξασφαλίσω την κίνηση της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.