St Johnstone-Motherwell (preview)

Η St Johnstone έχασε 4-1 από την Aberdeen στο Pittodrie το περασμένο Σάββατο, αν κερδίσει όμως σήμερα θα έχει δύο σερί εντός έδρας νίκες για πρώτη φορά μετά τον Αύγοτστο (!) κάτι που δείχνει τις κακές εντός έδρας επιδόσεις των Saints αυτή τη σεζόν. Χωρίς τον Blair Alston που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν οι γηπεδούχοι, δεν θα έχουν στη διάθεση τους ούτε τους τραυματίες Brian Easton, Callum Hendry, Stefan Scougall και David McMillan, ενώ θα λείψει και ο αναπληρωματικός goalkeeper Zander Clark που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Εξαιρετική παράδοση για τους Saints που έχουν χάσει μόνο το ένα από τα 7 τελευταία παιχνίδια τους κόντρα στη Motherwell για το πρωτάθλημα, ήταν όμως και το πιο πρόσφατο.
Οι Steelmen έχουν να κερδίσουν δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος κόντρα στη St Johnstone από τη σεζόν  2012-2013, ενώ έρχονται από 4 ματς χωρίς νίκη.
Χωρίς τον Nadir Ciftci οι φιλοξενούμενοι, αφού ο Τούρκος επιθετικός είναι τραυματίας, δύσκολα θα ρισκάρουν οι Steelmen τη συμμετοχή των Allan Campbell και Charles Dunne αφού σε μια βδομάδα έχουν τον ημιτελικό κυπέλλου με την Aberdeen. Ο Andy Rose φαίνεται να παραμένει εκτός μάχης, όπως και οι Craig Tanner, Peter Hartley και Ellis Plummer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.