Αφοσιωμένος στη Celtic ο Tierney


Ο Kieran Tierney δήλωσε για ακόμα μία φορά την αφοσίωση του στη Celtic, σκορπίζοντας τις φήμες που τον έφερναν στην Αγγλία και τη Manchester United.
Aπο τα μεγαλύτερα ταλέντα ο 20χρονος full back της Celtic, φέρεται να έχει τραβήξει κατά καιρούς το ενδιαφέρον των Bayern Munich, Barcelona, Arsenal και Chelsea, ενώ τελευταία δημοσιεύματα έφερναν τη Manchester United να είναι σίγουρη για την υπογραφή του.
Είναι γεγονός ότι ο τεχνικός των Red Devils, Jose Mourinho, είχε δει τονTierney τον περασμένο Ιούνιο στο 2-2 της Σκωτίας με την Αγγλία κι είχε εντυπωσιαστεί, οι φήμες έφερναν την περασμένη βδομάδα τη United να κοστολογεί στα 10 εκατομμύρια λίρες τον μπακ της Celtic, αλλού διάβαζε κανείς για 15 εκατομμύρια.
Όπως και να χει όμως, ο Kieran Tierney προέρχεται από τα εφηβικά τμήματα της Celtic, την οποία υποστηρίζει φανατικά από παιδί και δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να φύγει, πριν από 6 μήνες υπέγραψε νέο εξαετέςσυμβόλαιο.
«Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο τη Celtic” δήλωσε σε συνέντευξη του στους “Times” σημειώνοντας για τις φήμεες που τον έστελναν στο Old Trafford«Απολαμβάνω την καριέρα μου εδώ, έχω υπογράψει 6ετές συμβόλαιο, αν αυτό δε λέει κάτι για τα μακροπρόθεσμα σχέδια μου, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να το δείξει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.