Χάλασαν το πάρτι στις καθυστερήσεις οι Bairns


Η Falkirk πέτυχε δύο γκολ στα 7 τελευταία λεπτά και νίκησε 2-1μέσα στην έδρα της πρωταθλήτριας St Mirren, χαλώντας το πάρτι των Buddies που γιόρταζαν την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία.
Οι πρωταθλητές της Championship προηγήθηκαν 10 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με πέναλτι που εκτέλεσε ο Myles Hippolyte, σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Daniel Mullen σε ανατροπή του από τον Paul Watson, όμως στο 81’ ήταν ο Paul Watson αυτός που κέρδισε πέναλτι από τον Jack Baird, δίνοντας στη Falkirk την ευκαιρία να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Ο keeper της St Mirren, Craig Samson, απέκρουσε στο 82’ το πέναλτι που εκτέλεσε ο Lewis Kidd, όμως η Falkirk κατάφερε να ισοφαρίσει ένα λεπτό αργότερα. Ο Kevin O'Hara έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι κι ο Joe McKee που ακολούθησε στη φάση την έστειλε στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 91’ με γκολ του Craig Sibbald κι εξασφάλισαν έτσι την παραμονή τους στην κατηγορία.
Αυτό σημαίνει ότι η Dumbarton θα μείνει στην προτελευταία θέση και θα παίξει στα play-off παραμονής. Η St Mirren έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη έχει πάρει όμως τον τίτλο από το Σάββατο και θα παίζει του χρόνου στην Premiership.

ST MIRREN: Samson, Irvine, Baird, Donati, Δημητρίου, McShane (Magennis 58), McGinn, Hill, Mullen (Morgan 69), Hippolyte, Reilly (C.Smith 80).
FALKIRK: Thomson (Hazard 60), McGhee, Muirhead (Kidd, 70), Grant, Watson, McKee, Taiwo, Sibbald, Longridge, Harris (O'Hara 64), Jakubiak.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.