«Ασταμάτητη η Celtic όταν πιάνει το παιχνίδι της»

H Celtic συνέτριψε 4-0 τους Rangers στοην ημιτελικό του κυπέλλου Σκωτίας κι ο Leith Griffiths πιστεύει ότι η ομάδα του είναι ασταμάτητη.
«Κυριαρχήσαμε από την αρχή ως το τέλος, δεν τους αφήσαμε περιθώριο και φαινόταν ότι μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε επίθεση» δήλωσε ο Griffiths σημειώνοντας: «Mην με παρεξηγήσετε, οι Rangers έχουν καλή ομάδα, αλλά όπως έχω πεί στο παρελθόν, όταν πιάσουμε το παιχνίδι μας καμιά ομάδα στη Σκωτία δεν μπορεί να μας σταματήσει.»
Ο Griffiths ήρθε από τον πάγκο, όταν όλα είχαν κριθεί, αφού ο Moussa Dembele είχε πάρει φανέλα βασικού στο ματς, δικαιώνοντας στο έπακρο τον Brendan Rodgers.
«Φυσικά και θέλω να είμαι βασικός, όλοι θέλουν να παίζουν και δεν αποτελώ εξαίρεση, θέλω να παίξω όσο περισσότερο γίνεται μέχρι το τέλος της σεζόν» ήταν τα λόγια του επιθετικού της Celtic που υπογράμμισε: «Είμαι απογοητευμένος που δεν ξεκίνησα, αλλά αυτά συμβάινουν στο ποδόσφαιρο, ο προπονητής έχει δύσκολη δουλειά, έχει να διαλέξει από 18 παίκτες. Δεν είμαι μόνο εγώ στον πάγκο, υπάρχουν κι άλλα μεγάλα ονόματα κι υπάρχει κι ένας από μας που ήταν στην εξέδρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.