Dundee-St Johnstone (preview)

Ανοιχτοί λογαριασμοί στο ντέρμπι του Tayside, τελαυταία φορά που συναντήθηκαν στο Dens Park η St Johnstone κέρδισε 4-0 για να ακολουθήσει επεισόδιο του τεχνικού της Dundee, Neil McCann, με τον keeper των Saints Zander Clark. Ποινή δύοαγωνιστικών στο καθένα, ο McCann κέρδισε την έφεση, η ποινή έπεσε στη μία αγωνιστική και θα την εκτίσει σήμερα σε ένα ντέρμπι που αναμένεται με τεταμένη ατμόσφαιρα. Αναμένεται να είχει στη διάθεση του τον αρχηγό Darren O'Dea και τον Paul McGowan που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, οι Matthew Henvey και Marcus μοναδικοί απόντες για τους γηπεδούχους.
Η Dundee μπορεί να έρχεται από 6 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχει κερδίσει όμως τα 4 από τα 6 τελευταία που έδωσε κόντρα στη St Johnstone εντός έδρας, το πρόσφατο όμως ήταν το βαρύ 0-4.
Οι Saints για πρώτη φορά μετά από 7 σερί σεζόν τερματίζουν στην δεύτερη εξάδα, έχουν όμως φέτος πετύχει 6 γκολ συνολικά κατά της Dundee, περισσότερα απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα που αντιμετώπισαν στο πρωτάθλημα. Δεν θα έχει στη διάθεση τους τον τιμωρημένο Murray Davidson, ο Zander Clark εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί και θα είναι διαθέσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.