Ross County-Motherwell (preview)

Η νίκη είναι μονόδρομος για την προτελευταία Ross County που είναι 4 βαθμούς πίσω από τη Hamilton κι έναν πάνω από την ουραγό Partick Thistle. Oι Staggies όμως μετρούν μόλις δύο νίκες στα 20 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο αρχηγός Andrew Davies που εξέτισε την ποινή του, ο Jason Naismith ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Greg Tansey είναι διαθέσιμος. Παραμένει τραυματίας ο Sean Kelly για τη Ross County που δεν έχει σκοράρει στα 2 από τα τρία τελευταία ματς που έδωσε με τη Motherwell, ενώ είχε σκοράρει στα 15 προηγούμενα κόντρα στους Steelmen.
Φιναλίστ του κυπέλλου η Motherwell φτάνει σε έναν ακόμα τελικό φέτος (έχασε αυτόν του League Cup με 2-0 από τη Celtic), μετά την εντυπωσιακή νίκη της με 3-0 επί της Aberdeen. Mετρά μόλις μία ήττα στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Ross County, αυτή όμως ήταν και η πιο πρόσφατη, 3-2 τον Δεκέμβριο.
Πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετρά η Motherwell, στα 4 από αυτά δεν έχει σκοράρει. Πρόβλημα στην επίθεση με τους  Nadir Ciftci και George Newell να είναι τραυματίες και τον Ryan Bowman αμφίβολο, ο νεαρός James Scott μπήκε στην αποστολή, ενώ επιστρέφει ο αρχηγός, Carl McHugh, που εξέτισε την ποινή του. Ο Peter Hartley αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, παραμένουν εκτός μάχης οι -καιρό τώρα- τραυματίες Craig Tanner και Ellis Plummer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.