Συγγνώμη από τους οπαδούς των Gers ζήτησε ο Murty


Oι Rangers γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0 από τη Celtic στα ημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας κι ο τεχνικός τους, Graeme Murty, ζήτησε συγγνώμη για τον απόδοση της ομάδας του από τους οπαδούς των Gers.
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνιση μας. Zητάμε συνέχεια να έχουν υπομονή και να πιστεύουν, αλλά αυτό πια δεν αρκεί, πρέπει να κάνουμε και μια εμφάνιση αντάξια της στήριξης τους» δήλωσε φανερά απογοητευμένος ο Murty σημειώνοντας: «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δούμε, δεν τους πιέσαμε αρκετά, τους επιτρέψαμε να παίξουν πολύ εύκολα, τα γκολ που δεχτήκαμε μπορούσαμε να τα αποφύγουμε αν είχαμε μια στοιχειώδη αμυντική λειτουργία, στο δεύτερο ημίχρονο τους δώσαμε ένα πέναλτι κι έναν παίκτη παραπάνω, η δουλειά τους έγινε πολύ εύκολη.»
Ο keeper της Celtic, Craig Gordon έκανε τρεις εντυπωσιακές αποκρούσεις, όμως δεν υπήρχε δικαιολογία για τον Murty που δήλωσε σχετικά: «Ο Craig έκανε καναδυό καλές αποκρούσεις, αλλά έπρεπε να σημειώσουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα από το ματς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.