Υπομονή τέλος για κάποιους οπαδούς των Gers


«Χωρίς μαχητικότητα, χωρίς περηφάνια, χωρίς μέρος να κρυφτείτε. Ανίκανοι εντός και εκτός γηπέδου. Αξίζουμε καλύτερα» έγραφε το πανό που ανέβασαν οι Union Bears, φανατικός σύνδεσμος οπαδός των Gers.
Το «Αξίζουμε καλύτερα» είχε γραφτεί και σε ένα πανό που είχε ανέβει τη Δευτέρα στις θύρες του Auchenhowie του προπονητικού κέντρου των Gers.
Oι Rangers ήταν καλοί, πολύ καλοί στο 2-1 επί της Hearts, όμως οι οπαδοί τους διαμαρτύρονται για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την πρόσφατη βαριά ήττα με 4-0 από τη Celtic στα ημιτελικά του κυπέλλου.
«Δεν περιμένουμε άμεση επιτυχία, περιμένουμε όμως πρόοδο κάτι που η διοίκηση έχει αποτύχει να φέρει σε όλα τα επίπεδα, παρότι έχει υποσχεθεί τον κόσμο όλο. Θα δούμε το ματς με τη Hearts, αλλά θα είμαστε σιωπηλοί» ανακοίνωσαν οι Union Bears μεταξύ άλλων σημειώνοντας τη σημερινή σιωπηρή διαμαρτυρία τους, τονίζοντας ότι πολύ καιρό ο σύλλογος θεωρεί δεδομένη τη στήριξη των οπαδών και δεν τους άφησε άλλα περιθώρια, σημειώνοντας ότι η σιωπηρή διαμαρτυρία είναι μέρος μιας σειράς διαδηλώσεων διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματίσει εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.