Το αποτέλεσμα μετρά για τον Gordon


O goalkeeper της Celtic, Craig Gordon, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις …άσχημες νίκες, να κερδίζει δηλαδή η ομάδα χωρίς να παίζει καλά, αφού το αποτέλεσμα είναι το μόνο που μετράει στον αποψινό ημιτελικό κυπέλλου με τoυς Rangers.
«Δε χρειάζεται πάντα να παίζεις καλύτερα, το θέμα είναι να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίσεις και το έχουμε κάνει αυτό, τώρα εξαρτάται από εμάς να πάμε με την ίδια νοοτροπία για να πάρουμε το ματς» δήλωσε ο Gordon σημειώνοντας: «Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια εναντίον τους, ειδικά μερικά από τα τελευταία, θα είναι μεγάλη πρόκληση όμως μιας και ξέρουμε ότι βελτιώνονται συνεχώς. Έχουν καλούς παίκτες και μας έχουν δυσκολέψει πολύ, αλλά έχουμε καταφέρει να επικρατήσουμε κι αυτό είναι το σημαντικότερο σε αυτά τα ματς.»
Ο 35χρονος Craig Gordon μετρά ήδη 200 ματς με τη φανέλα της Celtic, έχοντας μάλιστα κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 100 απ αυτά.
«Θέλει πολύ δρόμο να φτάσεις τα 200 παιχνίδια και να έχεις κρατήσει ανέπαφη την εστία στο 50% από αυτά είναι ένα καλό ρεκόρ, φυσικά κι είμαι ικανοποιημένος κι ευχαριστημένος που κατάφερα να παίξω τόσα ματς μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα» τόνισε ο keeper της Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.