H τελευταία επιθυμία της Tracey ενώνει Hibs και Hearts

Η 40χρονη Tracey Halliday από το Perth, είναι ετοιμοθάνατη, καθώς πάσχει από καρκίνο της μήτρας που βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Η τελευταία της επιθυμία είναι να κάνει κάτι για να ευχαριστήσει τον «εκπληκτικό σύζυγο» της που είναι φανατικός οπαδός της Hibernian.
H ιστορία της έγινε γνωστή μέσω της “Evening Telegraph” όπου απεύθυνε έκκληση στους Hibs να κάνουν για τον σύζυγο της, Willie, που υποστηρίζει μια ζωή τη Hibernian. Η Tracey ζήτησε να επισκεφθεί ο Willie τους Hibs και να συναντήσει μερικούς από τους παίκτες και φυσικά δε γινόταν να αρνηθεί η Hibernian, που υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για το ζευγάρι.
Οι Hibs υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν, αλλά η ιστορία της Tracey Halliday άγγιξε και τον Crawford Hendy, έναν 58χρονο επιχειρηματία από το Aberdeenshire που είναι οπαδός της …Hearts.
O Crawford Hendy είναι γενικός διευθυντής της World Cargo Logistics, που έχει τη βάση της στο Kintore και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Mπορεί να είμαι οπαδός της Hearts κι ο Willie να είναι οπαδός των Hibs αλλά συγκινήθηκα απίστευτα από την ιστορία του ζευγαριού και συνειδητοποίησα ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω. Διευθύνω ένα στόλο αυτοκινήτων και θα χαρώ πολύ να διαθέσω ένα αυτοκίνητο κι έναν οδηγό για να πάνε τον Willie και την Tracey στο Easter Road (σ.σ. το γήπεδο της Hibernian). Θα μπορέσουν να απολαύσουν τη μέρα τους χωρίς να ανησυχούν πως θα πάνε και πως θα γυρίσουν, αφού ο οδηγός θα τους πάρει από το σπίτι και θα τους γυρίσει πίσω. Το ότι Hibs και Hearts είναι αντίπαλοι δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ένα φίλο οπαδό που έχει ανάγκη.»
Η Tracey «συγκλονισμένη» από την ανταπόκριση των Hibs και τη χειρονομία του Crawford δήλωσε: «Είναι απίστευτο, είναι όλοι τους τόσο καλοί, η τελευταία μου επιθυμία ήταν να κάνω κάτι για τον Willie που να έχει σχέση με τους Hibs. Τώρα να επικοινωνήσει ο σύλλογος μαζί μου, αλλά και να μας προσφέρει μεταφορικό μέσο αυτός ο ευγενικός κύριος από το Kintore είναι εκπληκτικό, δείχνει ότι δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζεις, υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Παρότι είμαι τώρα σε αναπηρικό καροτσάκι, ελπίζω να μπορέσω να πάω μαζί με τον Willie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.