Το παλεύει μέχρι τέλους η ICT, 1-0 τη Livi

Mε γκολ του Liam Polworth στο 46’ η Inverness νίκησε τη Livingston μέσα στο Tony Macaroni Arena κι έμεινε ζωντανλη μέχρι το τέλος, στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στα play-offs ανόδου.
H Livingston, που έχει εξασφαλίσει τη 2η θέση της Championship και θα είναι στα play-off ανόδου κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και χρειάστηκε ο keeper της ICT, Mark Ridgers, να σταματήσει τον Adam Frizzell, ενώ σε μια άλλη μεγάλεη ευκαιρία των γηπεδούχων ο Carl Tremarco έσωσε τους Highlanders διώχνοντας τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Η Livi είχε ακόμα δύο καλές στιγμές με σουτ των Gregor Buchanan και Josh Mullin, όμως ήταν η Caley Thistle που άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του ημιχρόνου.
Μόλις 28 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ μέρους ο Liam Polworth έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο μέσος της Caley Thistle έχασε στη συνέχεια μια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όμως κι η Livi πίεσε για την ισοφάριση με τον Mark Ridgers να αποκρούει το σουτ του Ryan Hardie.
Δέκα ματς χωρίς ήττα έφτασε η Inverness που θέλει να νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Morton αλλά και να χάσει η Dundermline από την προτελευταία Dumbarton, με το δεύτερο να φαντάζει απίθανο.

LIVINGSTON: Maley, McMillan (Miller 71), Buchanan, Gallagher, Longridge, Mullin (Cadden 58), Frizzell (Halkett 71), Thompson, De Vita, Hardie, Robinson.
INVERNESS CT: Ridgers, Seedorf, McKay, Donaldson, Tremarco, Polworth, Trafford, Chalmers, Doran, Cogan, (Mulraney 60), Oakley, Bell (Elbouzediat 86).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.