Hamilton-Celtic (preview)


Τέσσερις βαθμούς πάνω από την προτελευταία Ross County η Hamilton και με δύο ματς στο χέρι, έχει την τύχη στα χέρια της, θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί σήμερα από την πρωταθλήτρια Celtic. O αρχηγός των Accies, Dougie Imrie είναι τιμωρημένος, αμφίβολοι για τους Accies οι Shaun Want και Darren Lyon, παραμένουν εκτός μάχης οι David Templeton, Alex Gogic και Darren Jamieson.
Η Hamilton μετρά μόλις μία νίκη στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Celtic, τον Οκτώβριο του 2014.
Η Celtic δεν έχει χάσει ποτέ στο New Douglas Park (Superseal Stadium σύμφωνα με τον σπόνσορα), μετρά μόλις δύο ισοπαλίες, ενώ έχει επικρατήσει και στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Accies.
Με νίκη σήμερα η Celtic αφήνει 13 βαθμούς πίσω της Rangers και Aberdeen και θα θέλει ακόμα μία νίκη για να πάρει μαθηματικά τον τίτλο.
Μόλις σε 3 από τα 38 τελευταία εκτός έδρας ματς δεν έχει σκοράρει η Celtic, αυτά τα τρία παιχνίδια όμως περιλαμβάνονται στις 7 τελευταίες εξόδους της.
Ο αριστερός μπακ, Kieran Tierney, επέστρεψε στις προπονήσεις, αμφίβολη η συμμετοχή του και λόγω του συνθετικού αγωνιστικού χώρου της Hamilton, ενώ επιστρέφει στην αποστολή και ο goalkeeper, Scott Bain, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τηDundee την Τετάρτη, στο οποίο η Celtic παραχώρησε 0-0. Παραμένουν εκτός μάχης οι Nir Bitton και Jonny Hayes, με τον τελευταίο να έχει χάσει καιρό τώρα το υπόλοιπο της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.