Hamilton-Kilmarnock (preview)


Το ματς που χρωστούν πριν το διαχωρισμό σε εξάδες (στην πρώτη εξάδα η Killie, στην τελευταία οι Accies), με τη Hamilton να έρχεται από 4 σερί ήττες, όμως οι τρεις τελευταίες ήταν από Kilmarnock, Ηibernian και Celtic. Tελευταία φορά που οι Accies είχαν κάνει 5 σερί ήττες ήταν τον Οκτώβριο (είχαν φτάσει τις 6 τότε). O Darren Lyon είναι τιμωρημένος και θα λείψει από τους γηπεδούχους, επιστρέφει όμως ο Dougie Imrie που εξέτισε την ποινή του, ενώ οι David Templeton και Gary Woods δείχνουν να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους.
Οι Alex Gogic και Darren Jamieson παραμένουν εκτός μάχης για τους Accies.
Tέσσερις βαθμούς πάνω από την προτελευταία Ross County οι γηπεδούχοι, ότι και να πάρουν θα είναι bonus σήμερα, αρκεί να αποφύγουν τουλάχιστον την ήττα από τη φορμαρισμένη Kilmarnock. Οι Accies όμως δεν έχουν κερδίσει την Killie στις 7 τελευταίες τους συναντήσεις για το πρωτάθλημα, ενώ δεν έχουν καν σκοράρει σε 4 από αυτές.
Η Kilmarnock είναι αήττητη στις 9 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Hamilton για το πρωτάθλημα, κερδίζοντας στις 4 από τις 5 τελευταίες.
Σε εξαιρετική κατάσταση η Kilmarnock, έρχεται από 5 σερί νίκες,μετρά 10 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα κι ο τεχνικός της, Steve Clarke, είναι για τρίτη σερί φορά προπονητής του μήνα στη Σκωτία. Mε νίκη η Killie πλησιάζει στους 4 βαθμούς την 4η Hibernian, δεν θα έχει πάντως ούτε σε αυτό το ματς στη διάθεση της τους Gordon Greer και Steven Smith.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.