Hamilton-Ross County (preview)


Aκόμα ένα «εξάποντο» στη μάχη της παραμονής, με νίκη η Hamilton αφήνει 6 βαθμούς πίσω της την ουραγό County, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, με νίκη οι Staggies μέσα στο Superseal Stadium πιάνουν στη βαθμολογία τους Accies και τους ξεπερνούν λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων.
H Hamilton έρχεται από 6 σερί ήττες κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά στην ιστορία της, ενισχύεται πάντως από την επιστροφή τεσσάρων βασικών παικτών.  Οι Antonio Rojano και Darian MacKinnon εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ αποθεραπεύθηκαν οι Ali Crawford και Γιώργος Σαρρής. Τιμωρημένοι όμως είναι οι Xavier Tomas και Scott McMann ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι Alex Gogic και Darren Jamieson.
Οι Accies έχουν κερδίσει μόλις τα δύο από τα 12 τελευταία παιχνίδια τους κόντρα στη Ross County στη μεγάλη κατηγορία κι η County όμως μετρά μόλις μία νίκη στις 6 τελευταία επισκέψεις της στην έδρα των Accies, τον Δεκέμβριο του 2015.
Μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία ματς πρωταθλήματος μετρούν οι ουραγοί Staggies, που δεν αντιμετωπίζουν καινούργια προβλήματα τραυματισμού, δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος ο Christopher Routis ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο αρχηγός Andrew Davies. Παραμένει εκτός μάχης ο Sean Kelly, ενώ ο Greg Tansey επέστρεψε στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.