Hearts-Aberdeen (preview)

Η Hearts είναι αήττητη στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, τελευταία φορά που είχε κάνει καλύτερο εντός έδρας σερί, ήταν τον Οκτώβριο του 2004 (16 ματς χωρίς ήττα). Στην πρώτη εξάδα η ομάδα του Εδιμβούεγου, αν και η 6η θέση μόνο ως επιτυχία δε λογίζεται κι ο τεχνικός της Craig Levein ευελπιστεί ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο. Δεν θα έχει στη διάθεση του τον μέσο Joaquim Adao που χτύπησε στο κεφάλι, οι David Milinkovic και Connor Randall έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ίσως όμως να μην είναι ακόμα έτοιμοι. Παραμένουν εκτός μάχης οι Jamie Brandon, Prince Buaben, Rory Currie, Arnaud Djoum και Michael Smith.
Η Hearts δεν έχει κερδίσει την Aberdeen στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα, με τους Dons μάλιστα να μετρούν μόλις μία ήττα στις 6 τελευταίες επισκέψεις τους στο Εδιμβούργο για το πρωτάθλημα, ενώ στο τελευταίο της ματς στο Εδιμβούργο είχε φέρει 0-0 στο Murrayfield στο ξεκίνημα της σεζόν.
Η Aberdeen είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από τους τρίτους Rangers και 10 πίσω από την πρωτοπόρο Celtic. Έρχεται από 3 σερί νίκες κι έχει να κάνει 4 σερί νίκες από τον Αύγουστο (τότε είχε κάνει 6). Ο εξτρεμ Niall McGinn επιστρέφει για τους Dons, παραμένει εκτός μάχης ο Chidi Nwakali.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.