Rangers-Dundee (preview)

Οι Rangers έχουν πέσει στην 3η θέση κι έρχονται από δύο εντός έδρας ήττες, έχουν να χάσει τρία σερί ματς στο Ibrox από το 2001, τότε είχαν γνωρίσει ήττα από τη Dundee. Tρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 2-2 στην έδρα της Motherwell, οι Gers θέλουν τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους, ενόψει του ημιτελικού με τη Celtic την άλλη Κυριακή. Δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Josh Windass λόγω τραυματισμού, είναι αμφίβολος και για το ντέρμπι με τη Celtic. Aμφίβολος και ο βασικός goalkeeper, Wes Foderingham, παραμένουν εκτός μάχης ο αρχηγός Lee Wallace και οι David Bates και Ryan Jack.
Οι Rangers μετρού 9 σερί νίκες επί της Dundee στο πρωτάθλημα, το καλύτερο σερί τους ιστορικά απέναντι στις ομάδες που απαρτίζουν τη φετινή Premiership.
Η Dundee όμως έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι και το 2-1 του Νοεμβρίου.
Ο Mark O'Hara έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στους Rangers πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο 2-1 του Νοεμβρίου.
Η Dundee έρχεται από το 0-0 στο Celtic Park τη Μεγάλη Τετάρτη, μετρώντας δύο σερί ισοπαλίες και 5 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι στη 10η θέση, 4 βαθμούς πάνω από τις ουραγούς Ross County και Partick Thistle και μόνο ασφαλής φυσικά δεν αισθάνεται. Δεν θα έχει στην άμυνα τον αρχηγό της, Darren O'Dea, που είναι τραυματίας, ο Faissal El Bakhtaoui δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, ο Neil McCann όμως θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.