Λιγότερα εισιτήρια δίνουν οι Hibs στους φίλους των Gers

H Ηibernian αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό εισιτηρίων που θα δώσει στους Rangers για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Easter Road τον επόμενο μήνα.
Το παιχνίδι θα γίνει στις 13 Μαίου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.
Η Νότια κερκίδα του Easter Road δίνεται εξ ολοκλήρου σε φιλοξενούμενους οπαδούς όταν η Hibernian υποδέχεται Celtic ή Rangers, όμως αυτή τη φορά οι Hibs ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν εισιτήρια στη συγκεκριμένη κερκίδα και δική της οπαδοί, προκαλώντας την αντίδραση των Gers.
Yπήρξε αντίδραση από τους Rangers με επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει, μεταξύ άλλων τα εξής: «Πρώτα και πάνω από όλα οι Rangers ελπίζουμε ότι δεν θα διακυβευθεί η ασφάλεια των οπαδών μας από αυτή την απόφαση, αφού η Νότια κερκίδα δεν θα αποτελείται μόνο από δικούς μας οπαδούς. Aυτό ήταν το λιγότερο που περιμέναμε για τους οπαδούς μας που έχουν επανειλημμένως αποδείξει ότι είναι οι πιο πιστοί οπαδοί στη χώρα, εξαντλώντας χρόνια τώρα τα εκτός έδρας εισιτήρια που τους αναλογούν. Αυτό ήταν ξεκάθαρο καθώς περνώντας από τις διάφορες κατηγορίες πολλοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων και η Hibernian, επωφελήθηκαν από την παρουσία μας. Φυσικά θα έχουμε κατά νου την απόφαση της Hibernian όταν πρόκειται να εκδόσουμε εισιτήρια για μεταξύ μας αγώνες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.