Το όνομα του John Lambie πήρε κερκίδα στο Firhill

H Partick Thistle τίμησε τη μνήμη του John Lambie, που απεβίωσε πριν 10 μέρες σε ηλικία 77 ετών, δίνοντας το όνομα του σε μία από τις κερκίδες του γηπέδου της.
«Αναλογιζόμενοι την προσφορά του στο σύλλογο, σε 4 διαφορετικές χρονικές περιόδους, δύσκολα θα δούμε κάποιον σαν τον John, είχε την πιο θετική επίδραση από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία του συλλόγου» δήλωσε ο πρόεδρος της Partick Thistle, David Beattie.
O Lambie κέρδισε τρεις φορές την άνοδο με την Partick Thistle και το όνομα του θα είναι στη Βόρεια κερκίδα (που θα ονομαστεί «Κερκίδα John Lambie») το Σάββατο στο ματς με τη Hamilton Academical, μια ομάδα την οποία ο Lambie οδήγησε δύο φορές στην άνοδο, μιας και το όνομα του είχε συνδεθεί και με τους Accies.
H οικογένεια του εκλιπόντος δέχτηκε με συγκίνηση και υπερηφάνια την τιμή, τονίζοντας την ευχαρίστηση της που το όνομα του John Lambie θα ζει για πάντα στον σύλλογο, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους και τη διοίκηση για τη στήριξη τους αυτές τις δύσκολες μέρες του πένθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.