Livingston-Inverness CT (preview)

Στη 2η θέση η Livingston, 4 βαθμούς μπροστά από την 3η Dundee Utd, με τη νίκη της με 3-0 επί της ουραγού Brechin εξασφάλισε και μαθηματικά τη 2η θέση, κρατώντας το πλεονέκτημα στα play-off ανόδου. Σημαντικό το πλεονέκτημα, γλυτώνει ένα γύρο, αφού θα στα play-off θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού 3ης-4ης θέσης. Έρχεται από 3 ματς χωρίς ήττα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, δεν αποκλείεται όμως να κάνει ροτέισον ο David Hopkin με την ομάδα του να έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος δεχόμενη 34 γκολ σε ισάριθμα ματς.
Η Inverness κρατούσε την τύχη στα χέρια της, αλλά ισοφαρίστηκε στο 94’ από τη Dunfermline και παρέμεινε 5 βαθμούς πίσω από τους Pars.
Tώρα πρέπει να κερδίσει απόψε στην έδρα της Livingston, αλλά και το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στη Morton και να περιμένει γκέλα της Dunfermline στο εντός έδρας παιχνίδι με την προτελευταία Dumbarton, κάτι που φαντάζει αδύνατο μιας κι η ισοπαλία αρκεί στους Pars για να διατηρηθούν στην 4η θέση. Ο Iain Vigurs είναι τιμωρημένος και θα λείψει από τους φιλοξενούμενους όπως και ο τραυματίας Gary Warren.
Απόλυτη ισορροπία στις προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, κάθε μία μετρά από 13 νίκες, ενώ 10 ματς έληξαν ισόπαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.