Μονιμοποίηση για Ferguson και Kettlewell

Οι Steven Ferguson και Stuart Kettlewell μονιμοποιήθηκαν στον πάγκο της Ross County μετά από επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.
Το προπονητικό δίδυμο ανέλαβε τους Staggies σε προσωρινή βάση, μετά την αποχώρηση του Owen Coyle την 1η Μαρτίου. Σε έξι ματς που έκατσαν στον πάγκο των Staggies μετρούν μία νίκη και 3 ισοπαλίες, με την ομάδα να είναι ένα βαθμό πίσω από την προτελευταία Partick Thistle.
Yπάρχουν τέσσερα παιχνίδια ακόμα για τη Ross County που ανέβηκε το 2012 στη μεγάλη κατηγορία, στα επόμενα δύο επισκέπτεται Hamilton και Partick Thistle σε δύο ξεκάθαρα «εξάποντα.»
Ο 40χρονος Ferguson, ήταν διευθυντής στις ακαδημίες του συλλόγου, έχοντας δουλέψει στο παρελθόν και ως βοηθός του προπονητή, Derek Adams, που είχε απολυθεί τον Αύγουστο του 2014.
Ο 33χρονος Kettlewell, επέστρεψε στη Ross County το2016, για να προπονήσει την ομάδα κάτω των 20 η οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα κάτω των 20. Ως παίκτης έχει αγωνισθεί σε πάνω από 130 ματς για τους Staggies από το 2009 έως το 2014, ενώ ο Ferguson έπαιξε σε πάνω απο 170 ματς από το 1996 έως το 2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.