Με McDonald η Dundee Utd, 5-0 την Brechin


H είσοδος του Scott McDonald στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησε τη Dundee Utd στη νίκη με 5-0 στην έδρα της ουραγού Brechin City, σε ένα ματς που φαινόταν δυσκολότερο από ότι περίμεναν οι φιλοξενούμενοι.
Χωρίς ακόμα νίκη στην κατηγορία η -καιρό τώρα- καταδικασμένη Brechin κατάφερε να κρατήσει στο πρώτο μέρος τους Tangerines. Το 0-0 ανάγκασε τον Csaba Laszlo να ρίξει με το ξεκίνημα του β΄μέρος στο ματς τον Scott McDonald κι ο Αυστραλός φορ τον δικαίωσε στο έπακρο πετυχαίνοντας δύο γκολ.
Πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς ο βετεράνος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ααξιοποιώντας την κεφαλιά-πάσα του Paul McMullan και πέντε λεπτά μετά έφτιαξε το γκολ που πέτυχε ο Billy King, βγάζοντας μόνο του τον μέσο των Tangerines. 0-2 στο 56’ για να γίνει το 0-3 στο 79’ από βολίδα του McDonald. Ο Scott Fraser με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 81’ και ο αμυντικός Bilel Mohsni με κεφαλιά στο 88’ ολοκλήρωσαν τον διασυρμό της Brechin.
H Dundee Utd ανέβηκε στην 3η θέση, 3 βαθμούς μπροστά από τη Dunfermline Athletic κι έναν πίσω από τη Livingston, με τη Livi να έχει ένα ματς στο χέρι.

BRECHIN CITY: G.Smith, McLean, Dyer, Dale (Lynas 86), Tapping, Layne, Spark, Orsi, Crichton, Sinclair (Graham 15), Mackin.
DUNDEE UTD:Mehmet, Ralston, Murdoch, Mohsni, Robson, Flood (Briels 75), Gillespie (McDonald, 46), King, Stanton, McMullan, Mikkelsen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.