Ross County-Hibernian (preview)

Μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Partick Thistle, η County ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ισοβαθμώντας με τους Jags, έχοντας όμως καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Αν οι Staggies επικρατήσουν σήμερα θα κάνουν για πρώτη φορά στη σεζόν δύο σερί νίκες. Δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον αρχηγό, Andrew Davies, που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ο Jason Naismith είναι ακόμα στο στάδιο αποθεραπείας, παραμένουν εκτός μάχης οι Greg Tansey και Sean Kelly.
Η Ross County έχει χάσει και τις δύο φετινές αναμετρήσεις της με τη Hibernian, στην ιστορία της Premiership πάντως δεν έχει χάσει ποτέ τρεις φορές από τους Hibs.
Η Hibernian είναι στην 4η θέση, ένα βαθμό πίσω από τους Rangers και 4 πίσω από τη 2η Aberdeen, μετρά 8 ματς χωρίς ήττα, ενώ έχει σκοράρει σε 29 διαφορετικά ματς πρωταθλήματος, κορυφαία σε αυτόν τον τομέα στην κατηγορία.
Οι Brandon Barker και David Gray αναμένεται να απουσιάσουν μιας κι είναι ακόμα στο στάδιο αποθεραπείας, παραμένει εκτός μάχης ο Ross Laidlaw, όμως αναμένεται να είναι έτοιμοι οι Marvin Bartley και Martin Boyle, ενώ επιστρέφει ο John McGinn που εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.