Ευκαιρία για τους Steelmen «να γίνουν ήρωες»

Η Motherwell αντιμετωπίζει αύριο στο Hampden Park την Aberdeen διεκδικώντας έναν δεύτερο τελικό φέτος κι ο προπονητής της, Stephen Robinson, πιστεύει ότι οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία «να γίνουν ήρωες σαν την ομάδα της Motherwell που πήρε το κύπελλο το 1991» όπως τόνισε.
«O στόχος μου είναι η παραμονή στην κατηγορία, οτιδήποτε άλλο είναι ένα τεράστιο μπόνους, είχαμε την τύχη να κάνουμε καλή πορεία στο ένα κύπελλο, δεν είχαμε τύχη στον τελικό, αλλά μας δίνετε μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε σε έναν άλλο τελικό» δήλωσε ο τεχνικός της Motherwell, που είδε την ομάδα να χάνει μια θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος μετά από ήττα με 2-0 από την Aberdeen. H oμάδα πάντως είχε κερδίσει εκτός έδρας με 2-0 την Aberdeen και την είχε αποκλείσει από το League Cup επικρατώντας με 3-0, οπότε δε βλέπει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.
«Ο Derek (σ.σ. McInnes) έχει φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, το δείχνει η θέση της στη βαθμολογία και ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε στο απόγειο της φόρμας μας, αν πιάσουμε την απόδοση που είχαμε στο Pittodrie και στο League Cup τότε έχουμε πιθανότητες» δήλωσε ο Robinson σημειώνοντας: «Είδατε τι έκανε η πορεία μας στο τελευταίο κύπελλο. Σήκωσε όλη την πόλη, είναι ένα μέρος που έχει υποφέρει από ανεργία τα τελευταία χρόνια και οι άνθρωποι εδώ πολλές φορές μετρούν σαν τη ζωή τους αυτόν τον σύλλογο. Ξέρω τι σημαίνει για αυτούς και πόσα έχουν προσφέρει και αφιερώσει, να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε κάτι θα είναι φανταστικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.