Σωτήρια …ήττα για Accies, 1-2 από τη St Johnstone

Παρά την εντός έδρας ήττα της με 2-1 από τη St Johnstone, η Hamilton έχει αγκαλιάσει την παραμονή της, αφού την ίδια ώρα έχαναν 1-0 στην έδρα τους η προτελευταία Partick Thistle και η ουραγός Ross County από Motherwell και Dundee αντίστοιχα,
Η Hamilton παρέμεινε 3 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Partick Thistle, έχοντας και καλύτερο συντελεστή τερμάτων (+13) από τους Jags.
Η Hamilton είχε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα της με τον Ryan Fulton να ξεκινά αντί του Gary Woods κλατω από τα δοκάρια και τους Scott McMann και David Templeton να παίρνουν τη θέση των Shaun Want και Rakish Bingham.
Δύο αλλαγές είχε η St Johnstone, με τον Liam Gordon να παίρνει τη θέση του Steven Anderson στην άμυνα και τον David McMillan να ξεκινά στην επίθεση αντί του Steven MacLean, αφού ο 34χρονος φορ (που έκανε ha-trick στο προηγούμενο ματς) δεν μπορεί να παίζει σε συνθετική επιφάνεια.
Η Hamilton ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους στάθηκε όμως τυχερή στη συνέχεια με τη St Johnstone να έχει δύο δοκάρια με τον
George C Williams στο 41’ και τον Scott Tanser στο 45’. Το γκολ για τους Saints ήρθε στο 65’ όταν ο goalkeeper Ryan Fulton έκανε πέναλτι στον George Williams κι ο David McMillan το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.
Στο 80’ ο keeper της Hamilton απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Callum Hendry, όμως ο Richard Foster μάζεψε τη μπάλα και τη γύρισε στον David Wotherspoon που έκανε το 0-2.
Δύο λεπτά αργότερα οι Accies μείωσαν με κεφαλιά-κεραυνό του Dugie Imrie, δεν κατάφεραν όμως να φτάσουν στην ισοφάριση.
Ευτυχώς γι αυτούς τα νέα από το Firhill και το Victoria Park ήταν καλά η Hamilton μένει για πέμπτη σερί σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

HAMILTON: Fulton, McMann, Jenkins, Tomas, Van der Weg, Redmond (Miller 74), MacKinnon, Lyon, Imrie, Templeton (Bingham 85),  Όγκμποε (Rojano 72).
ST JOHNSTONE: Clark, Foster, Gordon, Kerr, Shaughnessy, Tanser, Wotherspoon, Willock (McCann 14), Davidson, Williams (Scougall 79), McMillan (Hendry 75).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.