Προβάδισμα Alloa, 2-0 τη Raith

Η Alloa Athletic νίκησε 2-0 τη Raith Rovers, στο Recreation Park, μπροστά σε 1.133 θεατές κι έκανε ένα σημαντικό βήμα για να βρεθεί στον τελικό για μια θέση στην Championship της επόμενης σεζόν.
Οι Wasps πήραν το προβάδισμα στο 23’ χάρη σε ένα …δώρο του goalkeeper της Raith, Graeme Smith, που έδιωξε τη μπάλα πάνω στον Ross Stewart, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρμα τους στο 58’ με βολίδα του Iain Flannigan, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα. Οι Rovers τελείωσαν με 10 παίκτες το ματς μετά την αποβολή του Iain Davidson στο 58’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έχουν ένα …βουνό να σκαρφαλώσουν στη ρεβάνς του Σαββάτου στο Starks Park.
Η σεζόν δείχνει να τελειώνει εφιαλτικά για τη Raith Rovers που έχασε την πρώτη θέση στη League One (και μαζί την απευθείας άνοδο) από την Ayr United, φέρνοντας 0-0 στην έδρα της με την Alloa, την οποία καλείται να νικήσει τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά το Σάββατο.

ALLOA ΑTHLETIC: Parry, Taggart, Graham, McCart, Crane, Hetherington (Robertson  38), Fleming (Smith 67), Cawley (Renton 83), Kirkpatrick, Flannigan, Stewart.
RAITH ROVERS: Smith, Thomson, Davidson, Murray, McHattie, Matthews (Zanatta 60), Robertson, Hendry, Barr (Furtado 72), Vaughan, Buchanan (Spence 54).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.