Μειώνουν στο δεκαπλάσιο τα εισιτήρια που δίνουν στη Celtic οι Gers

Oι Rangers ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να περιορίσουν αρκετά τα εισιτήρια που παίρνουν οι οπαδοί της Celtic όταν επισκέφτονται το Ibrox. Σπάει έτσι μια συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο συλλόγων, με τους Rangers να δηλώνουν ότι οι οπαδοί της Celtic θα πάρουν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια στα επόμενα ντέρμπι, γίνεται λόγος για 800, μείωση στο δεκαπλάσιο αφού η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων ήθελε τον εκάστοτε φιλοξενούμενο να παίρνει γύρω στα 7.000 εισιτήρια.
Οι οπαδοί της Celtic γέμιζαν την Broomloan Stand, από την επόμενη σεζόν δε θα ισχύει κάτι τέτοιο, με τους Rangers να ανακοινώνουν ότι είχαν πάνω από 40.000 ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας για το επόμενο πρωτάθλημα, το πρώτο με τον Steven Gerrard στον πάγκο. Ρεκόρ ανανεώσεων διαρκείας για το Ibrox κι η αυξημένη ζήτηση είναι η αιτία που θα μειωθούν τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων στο ντέρμπι σύμφωνα με την ανακοίνωση των Rangers.
Οι οπαδοί των περισσότερων ομάδων που φιλοξενούνται στο Ibrox παίρνουν γύρω στα 900 εισιτήρια, 50.817 θέσεις είναι η χωριτηκότητα του Ibrox.
H αντίδραση της Celtic ήρθε μια ώρα μετά, στο ίδιο ύφος, τονίζοντας ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική για να ανταποκριθεί έτσι στην τεράστια ζήτηση εισιτηριών των δικών της οπαδών, που σημαίνει ότι και οι οπαδοί των Rangers θα πάρουν ανάλογο αριθμό εισιτήριων στις επισκέψεις τους στο Celtic Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.