H Yvonne Crook αφεντικό στην Inverness

Στη θέση του γενικού διευθυντή της Inverness CT είναι η Yvonne Crook σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Highlanders. Σύμβουλος επιχειρήσεων η κυρία Crook είναι ιδιοκτήτρια της View Marketing, ενώ έχει ιδρύσει και διευθύνει την Good Highland Food Ltd. Το τελευταίο εξάμηνο μάλιστα συμβούλευε το διοικητικό συμβούλιο της Inverness, με τους διευθυντές του συλλόγου να δηλώνουν «εντυπωσιασμένοι από τη δημιουργικότητα, την ενέργεια και τον επαγγελματισμό της» γι αυτό και της ζήτησαν να αναλάβει το πόσο του γενικού διευθυντή.
Έχει εμπειρία 20 χρόνων στις επιχειρήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Inverness CT, Graham Rae, δηλώνοντας: «Η κυρία Crook είναι ένα άτομο με υψηλό κίνητρο και επιχειρηματικό προσανατολισμό, με σημαντική επιτυχία στη στρατηγική προσέγγιση της επιχειρηματικής και οργανωτικής ανάπτυξης, έχει αγκαλιάσει τον σύλλογο και το διοικητικό συμβούλιο προσβλέπει να συνεργαστεί μαζί της για τους πολύ σημαντικούς επόμενους μήνες.»
Η Inverness Caledonia Thistle υποβιβάστηκε πέρυσι, φέτος έχασε στο τσακ μια θέση στα play-off ανόδου, έχει περάσει από «δύσκολες στιγμές» όπως τόνισε ο πρόεδρος της και είχε ανάγκη αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.