Σώθηκε η Cowden, 3-2 την Cove, 3 αποβολές στις καθυστερήσεις


Σε ένα δραματικό ματς γεμάτο ανατροπές η Cowdenbeath επικράτησε 3-2 της Cove Rangers και κατάφερε να παραμείνει στη League Two και τις επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας.
Μέχρι το 50’ ήταν …Swann εναντίον Megginson με τους δύο παίκτες να έχουν σημειώσει από δύο γκολ σε ένα χορταστικό 2-2.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7’ με πέναλτι του Harvey Swann, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Mitch Megginson έφερε το ματς στα ίσα και στο 22’ πάγωσε το Central Park κάνοντας το 1-2. 52 γκολ τη σεζόν για τον πρώην επιθετικό των Aberdeen και Dumbarton.
Η απάντηση ήρθε στο 50’ με εκτέλεση φάουλ του Harvey Swann που έκανε το 2-2 για τους Fifers. Στο 70’ ο Brad Smith έκανε το 3-2 με σουτ από τα 23 μέτρα για να ακολουθήσουν πολλές διαμαρτυρίες από την Cove για φάουλ στον goalkeeper της Stuart McKenzie στην αρχή της φάσης.
Τρείς παίκτες των Highlanders αποβλήθηκαν στα …8 λεπτά των καθυστερήσεων, ο Paul McManus με δεύτερη κίτρινη στο 94’, ο Scott Ross με απευθείας κόκκινη στο 97’ και ο Harry Milne στο 98’ με δεύτερη κίτρινη.
Η Blue Brazil τα χρειάστηκε αλλά κατάφερε να κρατηθεί στην τελευταία επαγγελματική κατηγορία της Σκωτίας.  
COWDENBEATH: McGurn, Mullen, Swann, Pyper, Gilfillan (Luke 90+2), Miller (Rumsby 90), Cox (Reilly 70), Malcolm, Sheerin, Brad Smith, Robbie Buchanan.
COVE RANGERS: McKenzie, Redford (Lawrie 76), Milne, Ross, Watson, Kelly, Stott, Scully, Megginson, McManus, Masson (Smith 60). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.