Dundee-Partick Thistle (preview)


Η Dundee έκανε δύο σερί νίκες, με πιο πρόσφατο το 1-0 στα Highlands επί της Ross County που την κράτησε στην κατηγορία κι είναι άνετη στο φινάλε της σεζόν. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Steven Caulker και Josh Meekings, ο Genseric Kusunga αναμένεται να είναι στην αποστολή αφού ο Darren O'Dea είναι τιμωρημένος, παραμένουν εκτός μάχης οι Sofien Moussa και Marcus Haber.
Μόλις ένα από τα 11 ματς που έδωσε τελευταία γωνιστική έχει κερδίσει η Dee, χάνοντας μάλιστα στο φινάλε των 4 τελευταίων σεζόν.
Η νίκη είναι μονόδρομος για την Partick Thistle που θέλει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Οι Jags είναι δύο βαθμούς πάνω από την ουραγό Ross County που παίζει στην έδρα της αδιάφορης St Johnstone, υπερτερεί όμως σε ισοβαθμία με την Thistle έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Τρία ματς χωρίς νίκη μετρούν οι Jags που είχαν τελειώσει την περασμένη σεζόν με συντριβή με 5-0 από τη Celtic και την προηγούμενη με 6-0 από την Aberdeen.
Mετρά πάντως μόλις μία ήττα στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο Dens Park, η ήττα αυτή ήταν όμως στην πιο πρόσφατη επίσκεψη της τον Δεκέμβριο.
Ο Callum Booth αναμένεται να είναι στην αποστολή όπως και ο Andy McCarthy, θα λείψει ο αμυντικός που είναι και τιμωρημένος και τραυματίας, παραμένει εκτός μάχης ο Stuart Bannigan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.