Παραμονή για Dundee, 1-0 τη Hamilton


Mε γκολ του Kevin Holt στο 18’ η Dundee νίκησε 1-0 τη Hamilton, που έχασε πέναλτι στο 86’ με τον Dougie Imrie.
O τεχνικός της Dundee, Neil McCann, έκανε δύο αλλαγές στην ομάδα που έχασε 2-1 από τη Mothwerwell το περασμένο Σάββατο, με τον αρχηγό Darren O'Dea να επιστρέφει στην άμυνα στη θέση του τραυματία Genseric Kusunga και τον Roarie Deacon να ξεκινά στην επίθεση αντί του τραυματία Sofien Moussa.
Τρεις αλλαγές για τη Hamilton, με τον Γιώργο Σαρρή εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και τον Xavier Tomas να παίρνει τη θέση του, τον Danny Redmond να ξεκινά αντί του τραυματία Lewis Ferguson και τον Rakish Bingham αντί του τραυματία David Templeton.
H Dundee ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον αριστερό μπακ της και πήγε δίκαια στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.
Mεταμορφωμένη στην επανάληψη οι Accies άγγιξαν την ισοφάριση με τον Rakish Bingham στο 49’, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του επιθετικού της Hamilton έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Hamilton ήρθε στο 85’ όταν ο Μάριος Όγκμποε κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Daniel Jefferies.
Ο αρχηγός των Accies,  Dougie Imrie, ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο keeper της Dundee, Elliott Parish, κατάφερε να αποκρούσει κρατώντας την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.
Με δύο αγωνιστικές να παραμένουν η Dundee εξασφάλισε την παραμονή της, 6 βαθμούς μπροστά από την προτελευταία Partick Thistle και με καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Η μάχη συνεχίζεται για τη Hamilton, που είναι 3 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Partick Thistle.

DUNDEE: Parish, Kerr, Holt, Caulker, O'Dea, Kamara, O'Hara (Spence 46), Murray, McGowan, Deacon (Jefferies 74), Wighton (Scott 90).
HAMILTON: Woods (Fulton 45), Jenkins, Tomas, Imrie, Redmond (Rojano 67), Van der Weg, Bingham (McMann 78), MacKinnon, Lyon, Want, Όγκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.