Aberdeen-Hibernian (preview)


Mάχη για τη 2η θέση στην οποία βρίσκεται η Aberdeen, τρεις βαθμούς μπροστά από Rangers και Hibernian. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Dons έχουν κερδίσει 7 από τα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, μεταξύ των οποίων και τα τρία πιο πρόσφατα. Δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον μέσο Kenny McLean, ενώ ένας άλλος μέσος, ο Chidi Nwakali παραμένει εκτός μάχης όπως και ο αμυντικός Michael Devlin.
Η Aberdeen δεν έχει κερδίσει στην έδρα της στα 13 τελευταία ματς που έδωσε Μάϊο, τελευταία φορά που είχε κερδίσει όμως στο Pittodrie αυτόν τον μήνα ήταν κόντρα στους Hibs το 2009. Οι Dονς είναι αήττητοι στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς με τη Hibernian κερδίζοντας τα δύο πιο πρόσφατα στο Pittodrie
Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το Φεβρουάριο κι η Hibernian είχε επικρατήσει 2-0 στο Εδιμβούργο.  
Οι Hibs μετρούν 8 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια τους, αμφίβολος ο μέσος Dylan McGeouch έχει υποστεί κάταγμα στο πρόσωπο, μπορεί να παίξει με προστατευτική μάσκα, μόνο όμως αν νοιώθει άνετα όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Neil Lennon. Αμφίβολος και ο Danny Swanson, όμως ο αρχηγός David Gray επέστρεψε ύστερα από καιρό στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.