Dundee Utd-Livingston (preview)


Πρώτος ημιτελικός των play-off ανόδου στην Premiership, η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό ανόδου/παραμονής την προτελευταία ομάδα της Premiership.
3η στην Championship η Dundee Utd, απέκλεισε την 4η Dunfermline, φέρνοντας 0-0 στην Εast End Park για να κερδίσει 2-1 στη ρεβάνς την περασμένη Παρασκευή, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Στη ρεβάνς τραυματίσθηκε στο γόνατο ο βασικός goalkeeper Deniz Mehmet κι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αποψινή αναμέτρηση. Ο Harry Lewis είχε πάρει τη θέση του Mehmet κάτω από τα δοκάρια, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει απόψε.
Η Livingston τερμάτισε στη 2η θέση κι έτσι απέφυγε ένα γύρο, κυνηγά μια δεύτερη σερί άνοδο μιας και πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα στη League One.
Έχει τη ρεβάνς στην έδρα της, μιας και τερματισε στη 2η θέση, την Παρασκευή, o αμυντικός της Gregor Buchanan ήρθε το Γενάρη από τη St Mirren κι έχει ήδη παίξει αρκετά ματς με τους Buddies για να πάρει και μετάλλιο πρωταθλητή της Championship.
Στη τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων η United νίκησε 2-0 τη Livingston 2-0 στο Tannadice στις 28 Απριλίου την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Championship.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.