Πρόκριση με ανατροπή για United, 2-1 τη Dunfermline


Η Dundee United επικράτησε με 2-1 σε ένα δραματικό ματς της Dunfermline και προκρίθηκε στα ημιτελικά ανόδου για την Premieship, όπου την περιμένει η Livingston.
Η Dunfermline ήταν αυτή που προηγήθηκε μέσα στο Tannadice, με γκολ του  στο 32’, για να χάσει στη συνέχεια ο σκόρερ μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-2 σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.
Μια φάση που κόστισε στους Pars, αφού ο Thomas Mikkelsen (που μπήκε στο ξεκίνημα του ημιχρόνου) γύρισε με κεφαλιά τη μπάλα στον Scott McDonald κι ο Αυστραλός φορ έφερε το ματς στα ίσα στο 57’.
Οι δύο ομάδες είχαν φέρει 0-0 την Τρίτη στην έδρα της Dunfermline, το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει κι αν έμενε το σκορ μέχρι τέλους το ματς θα πήγαινε στην παράταση. 20 λεπτά πριν τη λήξη όμως ο Sam Stanton έδωσε τη λύση στους Tangerines διαμορφώνοντας το 2-1 που έμεινε μέχρι τέλους.
DUNDEE UNITED: Mehmet (Lewis 64), Murdoch, Mohsni, Robson, McMullan (Mikkelsen 45), Fraser, King (Durnan 90), Stanton, Ralston, Flood, McDonald
DUNFERMLINE: Robinson, Williamson, Martin, Morris, Ashcroft, Higginbotham (Mvoto 74), Aird, Vincent, Craigan (Cardle 84), McManus, Clark.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.