Dunfermine-Dundee Utd (preview)


Πρώτο ματς των προημιτελικών στα play-off ανόδου, η ομάδα που θα επικρατήσει στις διπλές αναμετρήσεις (η ρεβάνς την Παρασκευή στο Tannadice), θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη 2η Livingston.
Oι Pars κατάφεραν να εξασφαλίσουν την 4η θέση, χάρη στο γκολ στο 95’ την προτελευταία αγωνιστική όταν ισοφάρισαν στα Highlands την Inverness. Η αποστολή τους την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην προτελευταία Dumbarton ήταν εύκολη, τώρα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Dundee Utd.
Οι Pars μετρούν 10 ματς χωρίς νίκη κόντρα στη Dundee Utd τις δύο τελευταίες σεζόν (11 σε όλες τις διοργανώσεις), ο αμυντικός τους όμως Ryan Williamson, δηλώνει ότι η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν και μπορεί απόψε να φτάσει στη νίκη.
Φαβορί για την άνοδο η Dundee Utd συμβιβάστηκε τελικά με την 3η θέση, 13 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια St Mirren, τώρα πρέπει να παλέψει για την άνοδο ξεκινώντας από το Easte End Park.
O αμυντικός των Terrors, Stewart Murdoch, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να διαχειριστεί την πίεση, μετρά 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Η άνοδος είναι μονόδρομος για τη United του Csaba Laszlo που δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, μπορεί πάντως ακόμα να σώσει τη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.