Παραιτήθηκε ο Murty


O Graeme Murty αποφάσισε να αφήσει την τεχνική ηγεσία των Rangers, παρότι του είχε δοθεί η δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο 43χρονος προπονητής της ομάδας κάτω των 20 των Rangers είχε αναλάβει την πρώτη ομάδα τον Δεκέμβριο μετά την απόλυση του Pedro Caixinha.
Είχε εκτελέσει χρέη προσωρινού τεχνικού στους Gers και μετά την απομάκρυνση του Mark Warburton, τον Φεβρουάριο του 2017  κι η αποχώρηση του έρχεται μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από τη Celtic την Κυριακή, που ήρθε δύο βδομάδες μετά τη συντριβή των Gers με 4-0 στα ημιτελικά του κυπέλλου από τη Celtic.
Oι Rangers βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον θρύλο της Liverpool,  Steven Gerrard, που προπονεί τους νέους των Reds, όλα δείχνουν ότι έχουν έρθει σε συμφωνία κι αυτό πείραξε πολύ τον Murty, όπως δήλωσε και πριν το προχθεσινό ντέρμπι με τη Celtic.
Oι Rangers είναι στην 3η θέση της Premiership, τρεις βαθμούς πίσω από την Aberdeen κι ισόβαθμοι με τη Hibernian,τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Υποδέχονται το Σάββατο την Kilmarnock, ο Murty δεν θα είναι φυσικά στον πάγκο, με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να είναι κόντρα σε Aberdeen και Hibs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.