Hearts-Celtic (preview)


Η πρωταθλήτρια Celtic δοκιμάζεται στο Εδιμβούργο από τη Hearts, στο γήπεδο που έχασε το αήττητο των 69 αγώνων τον Δεκέμβριο, όταν γνώρισε τη συντριβή με 4-0.
Η Hearts αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με μια θέση στη δεύτερη εξάδα φέτος, δύσκολα θα χάσει την 6η θέση, μετρά 6 νίκες στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στα οποία δέχτηκε μόλις τρία γκολ, ενώ στα 7 από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της.
Αναμένεται να έχει τον Demetri Mitchell στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, η συμμετοχή των David Milinkovic και Joaquim Adao θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, παραμένουν εκτός μάχης οι  Marcus Godinho, Jamie Brandon, Arnaud Djoum, Prince Buaben και Andy Irving.
Μόλις μία νίκη (το εντυπωσιακό 4-0 του Δεκεμβρίου) μετρά η Hearts στις 9 τελευταίες επισκέψεις της Celtic στην έδρα της, με τη Celtic να έχει μόλις μία ήττα στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Hearts στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας.
Οι τριπλούχοι Σκωτίας έρχονται από το εντυπωσιακό 5-0 επί των Rangers, είχαν χάσει όμως 2-1 από τη Hibernian στην τελευταία τους επίσκεψη στο Εδιμβούργο.
Με τους Bhoys να έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο και να μένει μόνο ο τελικός κυπέλλου για να κάνουν δεύτερο σερί treble ο Brendan Rodgers δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές, αναμένεται να έχει πάντως στη διάθεση του τον επιθετικό Moussa Dembele και τον μέσο Stuart Armstrong. Παραμένουν εκτός μάχης οι Nir Bitton και Jonny Hayes, με τον δεύτερο να έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εδώ και πολύ καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.