Μπλόκο Kilmarnock, 0-0 στο Celtic Park

Η Kilmarnock πήρε 0-0 στη Γλασκώβη από τους τριπλούχους Σκωτίας, μένοντας αήττητοι στις δύο φετινές επισκέψεις της στο Celtic Park.
Έξι αλλαγές έκανε ο Brendan Rodgers με τον 10χρονο αριστερό μπακ, Calvin Miller, 20, να παίζει για πρώτη φορά μετά το 0-0 με τη St Johnstone τον Φλεβάρη και τους Joso Simunovic, Jack Hendry, Stuart Armstrong, Patrick Roberts και Scott Sinclair να ξεκινούν αντί των Olivier Ntcham, Tom Rogic, Mikael Lustig, Dedrick Boyata, Moussa Dembele και Odsonne Edouard, με τον τελευταίο να είναι τραυματίας.
Τρεις αλλαγές είχε η Kilmarnock στην ομάδα που ξεκίνησε στην ήττα με 1-0 από τους Rangers στο Ibrox, με τους Scott Boyd, Lee Erwin και Greg Kiltie να ξεκινούν αντί των Kirk Broadfoot, Jordan Jones και Kris Boyd.
Το ματς κύλησε χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, με τη Celtic να έχει την υπεροχή και την Killie να είναι άριστη στημένη και συμπαγής.
Η Celtic είχε δύο καλές στιγμές με δύο αμυντικούς, με τον Jozo Simunovic να αστοχεί και τον Kristoffer Ajer να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Ο James Forrest έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ στο 37’ και ο Scott Sinclair έκανε το ίδιο με σουτ από δύσκολη θέση στο 40’, με τη Celtic να μη βρίσκει λύσεις και το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς σκορ.
Η Celtic ξεκίνησε με σουτ του James Forrest στο 48’ και του Callum McGregor στο 50’, για να χάσει ακόμα μία μεγαλύτερη με τον Scott Sinclair τον οποίο σταμα goalkeeper Jamie MacDonald.
O Rodgers έριξε στο ματς τους Tom Rogic και Kieran Tierney κι η Celtic ανέβασε ρυθμό, για να χάσει δύο ευκαιρίες από στημένες φάσεις με τον αμυντικό Jack Hendry, στην καλύτερη από αυτές η μπάλα απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή. Η Killie έφυγε αλώβητη, η ισοπαλία δεν αλλάζει την κατάσταση, με την ομάδα του Steve Clarke να κρατά την 5η θέση και τη Celtic να έχει πάρει το πρωτάθλημα δύο βδομάδες πριν, ανεβάζοντας το εντός έδρας αήττητο της στα 47 ματς.
CELTIC: Bain, Hendry, Simunovic, Ajer, Miller (Tierney 67), Brown, McGregor, Forrest, Armstrong (Rogic 66), Roberts (Henderson 82), Sinclair.
KILMARNOCK: MacDonald, O'Donnell, S.Boyd, Findlay, Taylor, Mulumbu (Wilson 90+3), Dicker, Tshibola, Brophy (K.Boyd 77), Erwin, Kiltie (Burke 87).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.