McInnes: «Δείξαμε ότι είμαστε στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας»


H Aberdeen νίκησε χθες 1-0 μέσα στο Celtic Park κι ο τεχνικός της, Derek McInnes, δεν μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.
«Το είπα και πριν το ματς, πιστεύω ότι βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες της χώρας, αλλά εμείς έπρεπε να το δείξουμε κι είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση» ήταν τα λόγια του τεχνικού των Dons που τόνισε: «Ήταν μια δυνατή εμφάνιση, οι παίκτες ακολούθησαν στην εντέλεια τις οδηγίες, κρατήσαμε τις ισορροπίες, διαλέγοντας τις μάχες μας.»
Η Aberdeen τερμάτισε στη 2η θέση για τέταρτη σερί σεζόν κι ο προπονητής στάθηκε και στις συνεχείς αναφορές που ήθελαν την ομάδα του να μην τα καταφέρνει στα μεγάλα ματς δηλώνοντας: «Τα αποτελέσματα μας απέναντι σε Rangers και Celtic δεν ήταν καλά μέχρι τώρα, αλλά όλη αυτή η κουβέντα για την απόδοση μας κόντρα στις ομάδες της πρώτης εξάδας είναι άδικη. Κερδίσαμε τις περισσότερες φορές την Kilmarnock, χάσαμε μόνο μια φορά από τους Hibs και μόνο μια φορά από τη Hearts. 73 βαθμοί δεν είναι λίγοι για μια ομάδα όπως η Aberdeen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.