Με το γνωστό σκορ η Peterhead, 1-0 την Albion

Η Peterhead νίκησε 1-0 στο Forthbank Stadium την Stirling Albion, σκορ με το οποίο είχε κερδίσει την Albion στο ίδιο γήπεδο στις δύο επισκέψεις της την κανονική σεζόν.
729 θεατές παρακολούθησαν τον ημιτελικό των play-off της League One κι είδαν την Peterhead να πιέζει από την αρχή και να δικαιώνεται στο 29’ με τον Mason Robertson να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά του Russell McLean, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι με τον Rory McAllister.
Η Albion πέρασε μπροστά στο β’ ημίχρονο ψάχνοντας την ισοφάριση κι έχασε ευκαιρίες με τους Peter MacDonald, Daniel Jardine και Willie Robertson. Θα μπορούσε όμως να δεχτεί κι ένα δεύτερο γκολ στο 62’ στην κεφαλιά του Mason Robertson, όμως ο μπάλα απομακρύθηκε πριν περάσει τη γραμμή.
Δίκαιη νίκη για τη Blue Toon που έφτασε τις 7 σερί νίκες, απέναντι σε μια Albion που μετρά 8 ματς χωρίς νίκη. Η ρεβάνς το Σάββατο στο Balmoor με την Peterhead να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στον τελικό των play-off της League One.

STIRLING ALBION: Binnie, McGeachie, Hamilton, Barr, McNeil, McLaughlin (Smith 67), Moon (Robertson 45), Caddis, Jardine, MacDonald, Kavanagh.
PETERHEAD: Fleming, Brown, Robertson, McCracken (Smith 50), Stevenson, Brown, Gibson (Brown 80), Ferry, Leitch, McAllister (Johnston 83), McLean.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.