Έχασε πέναλτι και το ματς η Peterhead, 2-0 η Stenny

H Peterhead είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 44’ με πέναλτι του Rory McAllister, έχασε όμως όχι μόνο το πέναλτι αλλά και το ματς από τη Stenhousemuir που νίκησε 2-0 με δύο γκολ του Michael Dunlop κι έχει σαφέστατο προβάδισμα για την άνοδο στη League One.
H Βlue Toon ερχόταν από 8 σερί νίκες και όταν ο Allan Smith κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Mark Ferry, φάνηκε ότι το μεμέντουμ θα συνεχιζόταν.
Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Rory McAllister όμως το εκτέλεσε στέλνοντας τη μπάλα άουτ κι η Peterhead πλήρωσε ακριβά την απώλεια στο β’ μέρος ημίχρονο.
Ο Michael Dunlop άνοιξε με κεφαλιά στο 61’ το σκορ για τη Stenhousemuir και σκόραρε ξανά ένα τέταρτο αργότερα δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στη Stenny.Προβάδισμα που θα πάρει μαζί της το Σάββατο στο Balmoor, με την Peterhead να έχει πια ένα βουνό να ανέβεθ.
STENHOUSEMUIR: Smith, Meechan, Dunlop, Dunlop, Donaldson, Ferns (Murray 75), Paton, Ferry, Cook (Marsh 86), Scott (Dallas 72), McGuigan.
PETERHEAD: FlemingBrown (Belmokhtar 43), McCracken, McIlduff, Stevenson, Gibson, Brown (Belmokhtar 43), Leitch, Smith (Brown 82), McAllister (Johnston 72), McLean.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.