Προβάδισμα για Sons, 1-0 την Alloa

Η Dumbarton νίκησε 1-0 την Alloa, μέσα στο Recreation Park κι έχει τον πρώτο λόγο για να παραμείνει στην Championship, με τη ρεβάνς στην έδρα της το Σάββατο.
Οι 811 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν τους Sons να προηγούνται μόλις στο 6’ με σουτ του Stuart Carswell και το γκολ έμελλε να είναι το μανδικό της αναμέτρησης. Αιτία γι αυτό ο goalkeeper των φιλοξενούμενων, Scott Gallacher, που έκανε δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις, σε μία από αυτές στο αριστερό σουτ του Jordan Kirkpatrick έστειλε τη μπάλα να βρει το δοκάρι.
Το παιχνίδι άνοιξε στο τέλος κι οι Sons έχασαν μια ευκαιρία με τον Kevin Nisbet να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Η ρεβάνς δείχνει ανοικτή με τη Dumbarton να έχει τον πρώτο λόγο για να παραμείνει στην Championship.
ALLOA ATHLETIC: Parry, Taggart, Graham, McCart, Crane, Robertson, Kirkpatrick (Smith 37), Fleming (Renton 73), Cawley, Stewart, Flannigan.
DUMBARTON: Gallacher, Smith, Dowie, Carswell, Dick, Stirling (Stewart 86), Handling (Burt 53), Hutton, Walsh (Russell 76), Nisbet, Barr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.