Δυσαρεστημένη με την ημερομηνία του ντέρμπι η Budge


H ιδιοκτήτρια της Hearts, Ann Budge, εξέφρασε την απογοήτευση της μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, αφού ακόμα ένα ντέρμπι με τη Hibernian στο Tynecastle θα γίνει μεσοβδόμαδα.
Η Hearts θα υποδεχτεί τη Hibernian στις 31 Οκτωβρίου, τη μέρα του Halloween, αυτό όμως που ενοχλεί τη Budge είναι ότι το ντέρμπι πέφτει πάλι μεσοβδόμαδα κι είναι η πέμπτη σερί φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
«Πάντα τσεκάρω τις ημερομηνίες των ντέρμπι (σ.σ. του Εδιμβούργου) κι οφείλω να ομολογήσω ότι απογοητεύτηκα ξανά, το ματς είναι μεσοβδόμαδα» δήλωσε η Budge στο Sky Sports News σημειώνοντας: «γίνεται για πέμπτη σερί φορά αυτό να έχουμε ντέρμπι στην έδρα μας μεσοβδόμαδα, το ξέρω ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο δεν τίθεται, αναρωτιέμαι όμως πόσο καλά θα ήταν να παίζαμε Σάββατο με τους Ηibs
Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη Hearts θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου, όταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής υα ποδεχτεί την τριπλούχο Celtic με τη Budge να τονίζει: «Προφανώς κοιτάς πάντα τις πρώτες αγωνιστικές κι έχουμε τη Celtic στο δεύτερο ματς της σεζόν, το πρώτο εντός έδρας, αυτό κι αν είναι μεγάλο ματς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.