Θέλει κι άλλο treble o Edouard


O Odsonne Edouard έσπασε το μεταγραφικό ρεκόρ της Celtic με το συνολικό ποσό της μεταγραφής του να φαίνεται να φτάνει τα 9 εκατομμύρια Ευρώ. Έγινε έτσι η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, μετά τα 12 εκατομμύρια λίρες που είχαν ξοδέψει οι Rangers για τον Tore Andre Flo. Τα περισσότερα χρήματα που είχε δώσει στο παρελθόν η Celtic ήταν 6 εκατομμύρια λίγες, για να πάρει τον Chris Sutton το 2000 από την Chelsea και τον John Hartson από την Coventry το 2001.
O Edouard έχασε λόγω τραυματισμού τον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας, πρόλαβε πάντως να παίξει σε 29 ματς πετυχαίνοντας 11 γκολ για τη Celtic.
«Η Celtic είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου κι ήθελα απεγνωσμένα να κάνω μόνιμη τη μεταγραφή μου» δήλωσε ο 20χρονος Γάλλος που όταν ρωτήθηκε τι περιμένει από τη νέα σεζόν απάντησε: «Eλπίζω ένα ακόμα treble, φυσικά το Champions League είναι ένας ακόμα σημαντικός στόχος για μένα, πέρυσι τερματίσαμε τρίτοι στον όμιλο και παίξαμε στη συνέχεια στο Europa, ελπίζω την επόμενη σεζόν να πάμε καλύτερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.