Δε φοβάται τη Burnley η Aberdeen


Ο τεχνικός της Aberdeen Derek McInnes δε φοβάται τις αναμετρήσεις με τη Burnley, αντίθετα τις περιμένει με ανυπομονησία, καθώς οι Dons κληρώθηκαν με τον αγγλικό σύλλογο στο β΄προκριματικό γύρο του Europa League.
«Σίγουρα δεν είναι η κλήρωση που θέλαμε, αλλά τώρα που έγινε έχουμε πολλά να περιμένουμε, δε φοβόμαστε, κάθε άλλο» δήλωσε ο προπονητής των Dons που ξέρει πόσο δύσκολο είναι το έργο της ομάδας του.
«Είμαστε τεράστιο outsider, τέτοια συνάντηση περιμένεις να έχεις στους ομίλους όχι στα προκριματικά» τόνισε ο McInnes σημειώνοντας: «Η Burnley τα έχει πάει εντυπωσιακά τις τελευταίες σεζόν και να τερματίσεις μόλις κάτω από την εξάδα στην Αγγλία είναι φανταστικό, θα είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν στην Ευρώπη, περίμεναν 50 χρόνια και μας βλέπουν σαν σκαλοπάτι για να προχωρήσουν, αλλά έχουμε κι εμείς τις δικές μας φιλοδοξίες.»
Το πρώτο ματς θα γίνει στο Pittodrie την Πέμπτη 26 July, κι η ρεβάνς μια βδομάδα μετά στο Turf Moor με τον McInnes να ελπίζει ότι μέχρι την πρώτη αναμέτρηση οι Dons θα έχουν ακόμα «κανά δυό μεταγραφές».
Ήδη η Aberdeen έχει κάνει τρεις προσθήκες, με τους Lewis Ferguson, Chris Forrester και Stephen Gleeson να είναι τα νέα της αποκτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.