Κλείνει στη Southampton o Armstrong


H Celtic συμφώνησε να δώσει τον Stuart Armstrong στη Southampton, αντί 7 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, και μένει τώρα να τα βρει με τους Saints ο 26χρονος μέσος, στον οποίο δόθηκε η άδεια να μιλήσει με τον σύλλογο της αγγλικής Premier League.
O Armstrong υπέγραψε διετή ανανέωση του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι, μια κίνηση που όπως αποδείχθηκε αποσκοπούσε τελικά στη μεταπώληση του, μιας κι ήθελε να πάει στην Αγγλία.
Είναι από το 2015 στη Celtic, με την οποία κέρδισε 4 πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και δύο League Cup Σκωτίας, ενώ ήταν παίκτης-κλειδί στα δύο σερί treble της Celtic του Brendan Rodgers. Ήταν ο Rodgers που αναβάθμησε την καριέρα του, όπως τόνισε ο ίδιος ο Armstrong πολλές φορές, αλλάζοντας του θέση από τα άκρα τον έφερε στον άξονα. Την πρώτη σεζόν του Rodgers ο Armstrong σημείωσε 17 γκολ και κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Σκωτίας.
Ο 26χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Inverness CT και μετά από 4 σεζόν στη Dundee United πήγε στη Celtic. Τη σεζόν που τελείωσε ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, κατάφερε όμως να παίξει σε 4 ματς με τη Σκωτία ανεβάζοντας στις 6 τις διεθνείς του συμμετοχές. Η Sοuthampton τερμάτισε στην 17η θέση της Premier League τη σεζόν που τελείωσε κι ο Armstrong δεν είναι ο πρώτος πάικτης που παίρνει από τη Celtic, μιας κι έχουν προηγηθεί οι Victor Wanyama, Fraser Forster και Virgil van Dijk. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.