Ποινή τριών αγωνιστικών για Lennon


Mε τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε τελικά ο τεχνικός της Hibernian, Neil Lennon, για τον πανηγυρισμό του στο εντυπωσιακό 5-5 της ομάδας του με τους Rangers στο φινάλε της περασμένης σεζόν. Η Hibernian είχε προηγηθεί 3-0 στο 22’, βρέθηκε να χάνει 3-5 στο 68’ κι όταν ισοφάρισε στο 93’ ο τεχνικός της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πανηγυρίζοντας όπως ο Vincenzo Mondela (με ανοικτά τα χέρια κάνοντας το αεροπλάνο). Ήταν αναμενόμενο να κοστίσει στον Lennon το γεγονός ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι η κλήση σε απολογία ήταν άμεση.
Τιμωρήθηκε μεν με μία αγωνιστική, αλλά είχε και δύο αγωνιστικές σε αναστολή, μιας κι είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές (στο 2-2 με την Kilmarnock για παραβατική συμπεριφορά απέναντι στον διαιτητή, Kevin Clancy). Οι δύο αγωνιστικές ενεργοποιήθηκαν κι έτσι ο 46χρονος τεχνικός θα εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών μιας και βρέθηκε πάλι ένοχος για παραβατική συμπεριφορά.
Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, με Motherwell, St Johnstone και Aberdeen. Η σεζόν για τους Hibs ξεκινά στις 12 Ιουλίου με το παιχνίδι κόντρα στη NSI Runavik για το Europa League, αν επικρατήσει μετά τη ρεβάνς τις 19ης Ιουλίου τότε θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στι 26 Ιουλίου και 2 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.